OUR STORY

Dat 2020 een jaar was waarin er meer gezaagd werd dan anders, dat moeten we je niet meer vertellen.Of ook wij meer zaagden tijdens de lockdown? Optioneel.

“Mijn lief is een waterrat. Ik denk ook dat dat een understatement is. Al jaar en dag worden de oren van m’n hoofd gezaagd. Of we later geen zwembad zullen hebben. Dat er dit jaar niet gezwommen is. Dat er toch zo graag gezwommen wordt. Dat het altijd te warm is. Dat iedereen een zwembad heeft en niemand zo lief is om ons -al is het maar vijf minuten, voor één keer zal er stil genoten en niet luid gebruld worden- geen duik te gunnen. Of het volgende project geen zwembad kan zijn. Of we nog lang moesten sparen.

Er kwam een moment dat ik het beu was. En zo kwam er dus ook een moment dat er plots een waardig metalen alternatief in de tuin stond.”

En dat het begot liefde op het eerste gedobber was. Dat zomer 2020 dan ook een aaneenschakeling was van ontbijten in zwemkledij, dobberen, nog meer dobberen en afsluiten met home made pizza uit onze pizzaoven.

 

En dat alles in het trouwe gezelschap van een opblaasbaar waterijsje en dito donut met sprinkles. Of deze als tattoo op iemand’s knie zijn beland? Maybe.

We gaan er dan ook geen doekjes om winden.  De fervente baantjestrekkers zullen hier niet aan hun trekken komen, sorry guys.  Aan de bezorgde (groot)ouder die niet houdt van dieptes, de hondeneigenaar die het beu is elk jaar de gaatjes in z’n kunststof zwembad te moeten plakken, de mensen die openbare zwemgelegenheden mijden omwille van een beached-whale-complex, de hipsters die willen hipsteren, de Pinterest-snuisteraars die het beu zijn om vanop afstand weg te dromen, de ikwilgewooneenboekskelezenopmijnluchtmatras-mensen, en ieder ander individu met realistische verwachtingen: wees welkom, kijk rond en geef uzelf de kans om verliefd te worden.

Geen baantjes of duik material, en dus volgens velen de naam zwembad niet waardig.Wél een drinkbak voor koeien, een sterk en degelijk gegalvaniseerd vat. Bereid om verkoeling en plezier te bieden aan al wie nu nog thuis zit met zijn voeten in een emmer, aan kids voor wie zwemmen het equivalent is van ploeteren en spelen in water. Een zwemVAT dus.

Welkom bij ’T VAT.

Carlos

Herman